header banner
Default

Sophie Elise Isachsen avslører sitt TV-prosjekt sammen med venninnene


De siste ukene har Sophie Elise Isachsen (28) og tre influenservenninner lagt ut flere hint i sosiale medier om at de holder på med en TV-innspilling.

I tillegg til Isachsen, har også Anniken Jørgensen (27), Isabel Raad (28), og Nora Haukland (26) delt flere bilder og videoer på Instagram der det er tydelig at de blir tett etterfulgt av et kamerateam.

Jentene har ikke akkurat lagt skjul på at de blir filmet, og nå er det omsider bekreftet hva influenser-jentene har filmet til. Jentene blir å se i en dokumentarserien som har fått navn «Girls of Oslo».

Dokuserien har premiere i høst på Prime Video, og ifølge pressemeldingen vil seerne få se hvordan livene til de populære influenserne er, både på godt og vondt.

– Seerne blir invitert til å ta en eksklusiv titt på influensernes daglige rutiner, samt deres mest glamorøse arrangementer. Det er imidlertid ikke bare champagne og roser – jentene vil møte tøffe utfordringer underveis, fra håndtering av netthets til å sjonglere personlige forhold i rampelyset, heter det i pressemeldingen.

Hintet i flere uker

VIDEO: Nytt TV-prosjekt: – Gikk litt hardt ut
God kveld Norge

Det er ikke akkurat en overraskelse at inluensergjengen får sin egen TV-serie. Jentene har skapt spekulasjoner i flere uker om en ny realityserie, og de holdt lenge lokk på nøyaktig hva publikum kunne forvente.

Nylig delte Raad et bilde av seg selv på Instagrams historiefunksjon, der hun skrev at hun snart kunne røpe det hemmelige prosjektet:

«Om ikke lenge kan jeg endelig røpe hva jeg filmer til».

Som nevnt har jentene delt mye i sosiale medier, og Haukland har ikke lagt skjul på at det hemmelige prosjektet var en stor drøm i oppfyllelse for henne.

«Spennende ting i vente … Livet mitt for tiden er litt surrealistisk for denne Alta-jenta».

Spekulasjonene om en mulig influenser-serie startet allerede på nyåret 2022. Da kom nyheten om at Isachsen, Sofie Karlstad (25), Karianne Vilde Wølner (29) og tre andre influensere skulle dukke opp i en ny realityserie, ifølge VG.

Det ble aldri bekreftet den gang, og det var flere som ventet i spenning på det som var spådd å bli den moderne versjonen av «Tigerstaden» fra 2012. Men dokuserien så aldri dagens lys.

God erfaring

VIDEO: Sophie Elise konfronteres: – Abort er verre enn voldtekt
Harm & Hegseth // VGTV

Alle jentene har god erfaring med TV og innspillinger før. Bortsett fra Haukland har alle influenserne vært å se i ulike sesonger i «Bloggerne», og Isachsen har også hatt sin egen TV-serie, «Sophie Elises Verden». Det samme har Stavanger-jenta Raad, med TV 2-serien «Raad».

Haukland ble derimot for alvor kjent i den norske versjonen av «Love Island» i 2020, der hun og Johannes Klemp kom seirende ut av programmet.

Sources


Article information

Author: Alison Bauer

Last Updated: 1703700482

Views: 451

Rating: 3.7 / 5 (59 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alison Bauer

Birthday: 1952-05-14

Address: USNV Brown, FPO AA 23272

Phone: +4898875845735168

Job: IT Support Specialist

Hobby: Stargazing, Sewing, Dancing, Beekeeping, Badminton, Aquarium Keeping, Robotics

Introduction: My name is Alison Bauer, I am a unswerving, lively, vivid, resolved, unyielding, valuable, candid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.